Honden

Honden Friesland

Als u op vakantie gaat, is het natuurlijk heerlijk als de honden mee kunnen naar uw verblijf in de provincie Friesland. Bij onze vakantievilla zijn honden ( na overleg ) meer dan welkom en daarover kunt u alles te weten komen op vakantievilla-Friesland.nl. Weet u al wanneer u vrij kunt maken van uw werk en de koffers kunt pakken de komende periode? Pak de agenda erbij en dan kunt u snel de vakantievilla waar honden zijn toegestaan in Friesland online reserveren. 

Honden welkom in onze vakantievilla

Er is niets zo leuk dan met het hele gezin op vakantie te gaan en daar horen de honden ook bij. In onze vakantievilla zijn honden dan ook zeer welkom en zo kunt u dus vakantie vieren in Friesland met de honden. In de omgeving kunt u uren wandelen en genieten van de rust. De mooie paden door bos, stuifduinen en de heide zijn erg uitnodigend en niemand zal hier iets tekort komen. Tijd om daarom uw verblijf te boeken via vakantievilla-Friesland.nl dan kan het aftellen echt beginnen vanuit uw honden vakantieverblijf. 

Reserveer vakantievilla honden Friesland

Een goed moment om in eigen land het vakantiemoment van het jaar vast te leggen. Een heerlijke vakantie met de hond(en) in Friesland. Als u via vakantievilla-Friesland.nl boekt dan ziet u direct dat honden bij ons in de luxe vakantievilla met sauna welkom zijn. Een moment van aftellen kan beginnen, want u kunt direct boeken. Mocht u nog vragen hebben over een reservering in ons mooie veelzijdige eigen landje Nederland dan horen we dat graag zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. We hopen u samen met de honden snel in Friesland te mogen ontvangen.