Contactpagina 

Als u graag vakantie wilt vieren in de provincie Friesland, dan bent u in onze luxevakantievilla van harte welkom. Als u een kijkje neemt op weet u precies wat wij u te bieden hebben. Vindt uw luxe verblijf op vakantievilla-Friesland.nl.

Wie zijn wij?

Wij zijn Erwin en Karin Zoer en op het Waddeneiland Texel verhuren wij al 25 jaar luxe villa’s, sfeervolle vakantiehuizen en gezellig ingerichte appartementen. Wij vinden het persoonlijk contact met u als gast vanaf de boeking tot het einde van uw vakantie erg leuk en belangrijk. Bij ons staan eerlijk, gastvrijheid, vriendelijkheid en vooral hygiëne hoog in het vaandel. Een plekje voor ons zelf en gedeeltelijk verhuren brengt ons beide in de buurt van onze dochter die in de nabije omgeving een vakantiepark met huisjes, een camping en chalets beheerd. Mocht u ons nieuwe vakantiehuis gelegen aan de 9 holes golfbaan “Buitenplaats de Hildenberg” willen boeken of vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen via onze boekings pagina.

Komt u hier vakantie vieren?

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als gast in onze vakantievilla Friesland met sauna. Huisdieren ( max. 2 ) zijn na overleg welkom. Onze vakantie accommodatie is rookvrij, voor meer informatie kunt u kijken op vakantievilla-Friesland.nl.

Image

Vakantievilla Friesland boeken of vragen?

Voor vragen, boekingen of persoonlijke informatie kunt u contact opnemen via het onderstaande adres.