Image
Image

Golfpark De Hildenberg

Boek luxe vakantievilla met sauna aan golfbaan

Een heerlijke luxe vakantievilla boeken met sauna gelegen aan de golfbaan, dat kan allemaal via vakantievilla-Friesland.nl. Lekker golfen, even genieten op de golfbaan, u heeft het verdiend! Lekker tot rust komen in de natuur van Nationaalpark het Drenst-Friese Wold, maar ook in de villa zelf met de heerlijke infraroodsauna! Huur hier u vakantievilla Friesland.

Vakantie begint hier met onze vakantievilla Friesland

Het is tijd om eens aan uzelf te denken, het hele jaar door hard werken en dan mag u nu genieten van de rust. Als u ook van de natuur houdt, dan is een luxe vakantievilla met sauna aan de golfbaan een hele goede keuze. U bent meer dan welkom in onze gezellige vakantievilla Friesland u geniet daar van de heerlijke sauna, een bad, een ruime tuin met meerdere terrassen zodat u altijd in de zon kunt zitten. Voor de kinderen is er een trampoline aanwezig en op het park zelf een 9-holes golfbaan. Daar gaat u vast en zeker gebruik van maken want dat is een heerlijke ervaring om een rondje golfbaan te lopen. Boekt u daarom ook uw verblijf via vakantievilla-Friesland.nl en het aftellen kan beginnen.  

Reserveer luxe vakantievilla met sauna

Goed dat u de keuze gaat maken en de luxe vakantievilla met sauna aan de golfbaan bij ons via vakantievilla-Friesland.nl wilt boeken. Het is zo geregeld en dan heeft u een heerlijke vakantie waar dat u naar uit gaat kijken. Pak de agenda erbij, bekijk wanneer dat de villa vrij is en u vakantie heeft en dan reserveert u direct bij ons. Als u vragen heeft horen we dat graag zodat wij deze snel kunnen beantwoorden.  Reserveer hier nu voor paar dagen golf spelen in Friesland.

Golfbaan Friesland / Golfen in Friesland 

Als u er even tussenuit wilt en u houdt van golfen, dan hebben wij de ideale luxe villa in Friesland voor u en deze kunt u bekijken via vakantievilla-Friesland.nl/. U kunt vanuit de sfeervol en compleet ingericht villa direct naar de 9 holes golfbaan toelopen en dan heerlijk golfen in Friesland. Of dat het nou de eerste keer is dat u er bent, of u heeft al vaker de sport beoefend, u zal er altijd van genieten op de heerlijke golfbanen in Friesland. 

Kom een balletje slaan!

Lekker toch om even een balletje te kunnen slaan op een golfbaan in de provincie Friesland. Dit kan met het hele gezin als u een vakantievilla huurt op een golfpark en dan s’avonds  lekker tot rust komen in de sauna of op de terrassen in de tuin. Er is zoveel moois te doen en beleven, maar het golfen hoort er tijdens uw golfvakantie hier toch echt bij. Een paar lessen volgen kan ook op alle golfbanen in Friesland dus waar wacht u nog op? Uw golf vakantieverblijf kunt u bij ons boeken. Reserveer de luxe vakantievilla via vakantievilla-Friesland.nl

Boek uw vakantievilla aan de golfbaan online

Als u vakantie gaat vieren in onze mooie vakantievilla Friesland, dan is golfen iets wat u echt moet ervaren. Via vakantievilla-Friesland.nl kunt u onze vakantievilla online boeken en dan al uitkijken naar het mooie en heerlijke relaxte moment dat u zelf gaat golfen. Kiest u daarom ook voor de golfsport, een must-do tijdens uw vakantie door te kiezen voor de golfbaan Buitenplaats de Hildenberg welke is gelegen in het Drents-Friese Wold. Ervaart u daarom zelf het golfen, reserveer/boek een paar lessen en sla eens een balletje. Dit is echt een heerlijk vakantiemoment voor jong en oud. Loop een rondje golfbaan.