Informatie

Over Friesland 

Er is veel te doen in de waterrijke provincie Friesland en als u hier op vakantie komt is het goed dat u zich er al op voor kunt bereiden. Dit is mogelijk via vakantievilla-Friesland.nl. Lekker even genieten en in Friesland vakantie vieren in onze mooie vakantievilla. U kunt van hieruit altijd heerlijk golfen in Friesland. Kiest u daarom ook voor ons mooie vakantiehuis of villa welke u hier direct kunt boeken. Honden welkom in de villa na overleg bij boeking.

Vakantiehuis Friesland kiezen

Geniet ook van een welverdiende vakantie in de vakantievilla direct gelegen aan de golfbaan. U kiest toch ook voor onze heerlijke luxe vakantievilla met sauna en ligbad? Direct gelegen aan de 9 holes golfbaan van het Drents-Friese Wold. Ook van de natuur gaat u hier volop genieten, u kunt hier namelijk heel goed wandelen en fietsen. Geniet ook eens van het mooie Friesland vanuit de vakantievilla Friesland te boeken via vakantievilla-Friesland.nl. De omgeving is zo rustig en mooi, daar wordt iedereen rustig van. 

Activiteiten vakantievilla Friesland

Er zijn erg veel leuke activiteiten te doen in de regio van de vakantievilla Friesland. Een goed moment om dat zelf te ervaren want al veel vakantiegangers zijn u voor gegaan en genieten ieder jaar weer volop. U kunt in en rondom het water veel leuke activiteiten beleven zoals zwemmen en zeilen, de provincie staat bekend om de watersport, maar u kunt ook zelf de natuur ingaan, wandelen of fietsen in Drents-Friese Wold bijvoorbeeld vanuit uw vakantievilla Friesland, te boeken via vakantievilla-Friesland.nl. Ook bij golfbaan Friesland   kunt u heerlijk een paar uurtjes de golfsport beoefenen. Reserveringen maakt u via Golfpark Buitenplaats de Hildenberg. Het moment om te boeken is nou aangebroken, maak er direct gebruik van en u heeft een mooie vakantie waar dat u naar uit kunt kijken.