Vakantievilla Friesland

Als u op zoek bent naar een mooie vakantievilla Friesland, dan hebben we een accommodatie die precies uitgerust is met wat u wat u nodig heeft. Wanneer dat u een kijkje neemt op vakantievilla-Friesland.nl ziet u hoe gezellig en leest u hoe compleet ons vakantiehuis Friesland ingericht is. Komt u daarom heerlijk met het hele gezin lekker genieten in deze mooie regio Friesland.

Meer over de vakantievilla Friesland

Onze mooie villa vindt u op de Buitenplaats de Hildenberg en daar heeft u de beschikking over een uitdagende 9-holes golfbaan. Maar u vindt er ook een indoor speelparadijs en een horecagelegenheid waar u heerlijk kunt eten. Er is op loopafstand van de vakantievilla Friesland fietsverhuur een klimtoren een openluchtzwembad met een verwarmd bad. Ook midgetgolf is dichtbij de villa aanwezig, reserveer snel via vakantievilla-Friesland.nl. U heeft zelfs directe toegang tot de wandel- en fietspaden door het prachtige natuurgebied Drents-Friese Wold. Voor de kinderen is het ook leuk om attractiepark Duinen Zathe te bezoeken, dit vindt u op vijf minuten van de vakantievilla. Kinderen zullen zich hier de hele dag vermaken. 

Vakantievilla Friesland reserveren

Onze mooie vakantievilla Friesland geeft iedereen veel privacy door middel van bosschages en diverse beschutte terrasjes. U heeft ook de hele dag zon dankzij de ruime tuin gelegen op het zuid / zuidwesten. Boek ook via vakantievilla-Friesland.nl. U kunt heerlijk fietsen lang het fietsknooppunt netwerk, wat echt een aanrader is in de regio Friesland - Drenthe. Terrasjes zijn op de het golfpark, maar ook in de omliggende authentieke brinkdorpen genoeg te vinden. Als u zelf de ( elektrische )-fietsen meeneemt dan is er een speciale buitenruimte aanwezig voor u bij de vakantievilla Friesland waar u uw fietsen of golftas veilig kunt opbergen. Als u geen fietsen meeneemt kunt u deze altijd huren. Het is aan te raden een tijdstip op de golfbaan te reserveren.